Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk
Type: Pilsener
In een mengkom de yoghurt, mascarpone, blokjes appel en kleine kappertjes mengen. Op smaak brengen met peper en zout en 1 tot 2 uur in de koelkast plaatsen om iets op te stijven.
De plakjes forelfilet, komkommer en radijs op bordjes plaatsen en de licht gekoelde dipsaus erover verdelen. Naar smaak met plakjes licht geroosterde sneetjes stokbrood of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren: pils, witbier, Weizen, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, blond bier, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, India Pale Ale tussen 5 en 7vol%, niet te zwaar gehopt. Probeer ook eens een alcoholvrije pils of alcoholvrije India Pale Ale (IPA).
In een mengkom de yoghurt, mascarpone, blokjes appel en kleine kappertjes mengen. Op smaak brengen met peper en zout en 1 tot 2 uur in de koelkast plaatsen om iets op te stijven.
De plakjes forelfilet, komkommer en radijs op bordjes plaatsen en de licht gekoelde dipsaus erover verdelen. Naar smaak met plakjes licht geroosterde sneetjes stokbrood of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren: pils, witbier, Weizen, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, blond bier, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, India Pale Ale tussen 5 en 7vol%, niet te zwaar gehopt. Probeer ook eens een alcoholvrije pils of alcoholvrije India Pale Ale (IPA).