In een mengkom het ei, rode biet, appel en fijngeknipte bieslook met de mayonaise mengen. Op smaak brengen met peper en zout. De mengkom 1 tot 2 uur in de koelkast plaatsen om het mengsel iets te laten opstijven. Uit de koekkast halen, over kleine borden verdelen en met de ansjovis garneren.
Met licht geroosterd stokbrood of dunne sneden ciabatta serveren. Een goed gekoeld glas Hop Twist erbij serveren. De frisse smaak en het fruitig aroma van deze India Pale Ale van 7 vol% van brouwerij The Musketeers, passen goed bij de frisheid van de ingrediënten in combinatie met de zilte toets van de ansjovis. Bij dit gerechtje smaakt ook een goed gekoelde Cross The Dessert van brouwerij The Musketeers.
In een mengkom het ei, rode biet, appel en fijngeknipte bieslook met de mayonaise mengen. Op smaak brengen met peper en zout. De mengkom 1 tot 2 uur in de koelkast plaatsen om het mengsel iets te laten opstijven. Uit de koekkast halen, over kleine borden verdelen en met de ansjovis garneren.
Met licht geroosterd stokbrood of dunne sneden ciabatta serveren. Een goed gekoeld glas Hop Twist erbij serveren. De frisse smaak en het fruitig aroma van deze India Pale Ale van 7 vol% van brouwerij The Musketeers, passen goed bij de frisheid van de ingrediënten in combinatie met de zilte toets van de ansjovis. Bij dit gerechtje smaakt ook een goed gekoelde Cross The Dessert van brouwerij The Musketeers.