Twee eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de stukjes sjalot kort roerbakken. De champignons erdoor roeren en verder kort roerbakken. De bouillon erdoor roeren en op de laagste hittebron nog 3 tot 4 minuten verwarmen.
Vervolgens de blokjes of stukjes bleekselderij erdoor roeren. Alle ingrediënten in de wok of koekenpan laten afkoelen en op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel over licht geroosterde sneden volkorenbrood of ciabatta verdelen en met de plakjes gerookte kipfilet garneren.
Een licht gekoeld glas Mommeriete Rookbock erbij serveren. Dit ondergistende bockbier van 6,7 vol% met een aroma van gerookte mout, past goed bij de licht gerookte smaak van de kipfilet, de aardse smaak van de champignons, de zacht licht zoete smaak van de bleekselderij en de licht geroosterde smaak van het brood.
Twee eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de stukjes sjalot kort roerbakken. De champignons erdoor roeren en verder kort roerbakken. De bouillon erdoor roeren en op de laagste hittebron nog 3 tot 4 minuten verwarmen.
Vervolgens de blokjes of stukjes bleekselderij erdoor roeren. Alle ingrediënten in de wok of koekenpan laten afkoelen en op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel over licht geroosterde sneden volkorenbrood of ciabatta verdelen en met de plakjes gerookte kipfilet garneren.
Een licht gekoeld glas Mommeriete Rookbock erbij serveren. Dit ondergistende bockbier van 6,7 vol% met een aroma van gerookte mout, past goed bij de licht gerookte smaak van de kipfilet, de aardse smaak van de champignons, de zacht licht zoete smaak van de bleekselderij en de licht geroosterde smaak van het brood.