Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Gemengde champignons met hoisinsaus
Home
Bier Cuisine
Recepten
Gemengde champignons met hoisinsaus
Categorie
Biertapas
Add to List
Opbrengsten
1 portie
Kwart (0.25 opdieningen)
Half (0.5 opdieningen)
Standaard (1 opdiening)
Dubbel (2 opdieningen)
Drievoudig (3 opdieningen)
100
g
kastanjechampignons, schoongemaakt, in stukjes
100
g
shiitake, schoongemaakt, in stukjes
8
eetlepel
dunne preiringetjes
6
eetlepel
verse zilveruitjes, geschild
2
eetlepel
hoisinsaus
3
eetlepel
zonnebloemolie
15
cl
groentebouillon
geroosterd volkorenbrood of rondjes eierbeschuit
peper uit de molen en zout naar smaak
Ingrediënten
100
g
kastanjechampignons, schoongemaakt, in stukjes
100
g
shiitake, schoongemaakt, in stukjes
8
eetlepel
dunne preiringetjes
6
eetlepel
verse zilveruitjes, geschild
2
eetlepel
hoisinsaus
3
eetlepel
zonnebloemolie
15
cl
groentebouillon
geroosterd volkorenbrood of rondjes eierbeschuit
peper uit de molen en zout naar smaak
Aanwijzingen
Notes
Gemengde champignons met hoisinsaus
Ingrediënten
Aanwijzingen
Share
Tweet
Save
Share
Email
Het bier bij dit recept:
Naam:
Diverse bieren mogelijk
Type:
Pilsener