Meng de mascarpone met de suiker in een kom. Klop in een andere kom de slagroom op. Roer de inhoud van beide komen door elkaar.
Giet het bier in een ondiepe schaal. Haal de lange vingers door het bier. (Laat niet te lang weken). Maak in een lage overschaal of met bakpapier beklede springvorm een laag van de helft van de lange vingers. Smeer een laag van de helft van het slagroom/mascarpone mengsel over de koekjes. Bestrooi met de helft van de cacaopoeder.
Leg er op dezelfde manier een tweede laag op. Dek de schaal af met folie en laat een paar uur opstijven in de koelkast. Drink hier een koel glas Poortwachter bij. Combineert goed met de zoete smaak en lichte bitterheid van de tiramisu.
Meng de mascarpone met de suiker in een kom. Klop in een andere kom de slagroom op. Roer de inhoud van beide komen door elkaar.
Giet het bier in een ondiepe schaal. Haal de lange vingers door het bier. (Laat niet te lang weken). Maak in een lage overschaal of met bakpapier beklede springvorm een laag van de helft van de lange vingers. Smeer een laag van de helft van het slagroom/mascarpone mengsel over de koekjes. Bestrooi met de helft van de cacaopoeder.
Leg er op dezelfde manier een tweede laag op. Dek de schaal af met folie en laat een paar uur opstijven in de koelkast. Drink hier een koel glas Poortwachter bij. Combineert goed met de zoete smaak en lichte bitterheid van de tiramisu.