Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Auberginepuree met Saison d’ Erpe-Mere
Home
Bier Cuisine
Recepten
Auberginepuree met Saison d’ Erpe-Mere
Categorie
Voorgerechten
Add to List
Opbrengsten
1 portie
Kwart (0.25 opdieningen)
Half (0.5 opdieningen)
Standaard (1 opdiening)
Dubbel (2 opdieningen)
Drievoudig (3 opdieningen)
1
middelgrote langwerpige aubergine
2
sjalotjes
2
teentjes knoflook, uit de knijper
3
theelepel
milde kerriepoeder (of ras el hanout)
3
eetlepel
olijf- of zonnebloemolie
150
cl
1,5 dl groenten- of gevogeltebouillon
reepjes licht geroosterd stokbrood of volkorenbrood
blaadjes verse koriander of verse munt
peper uit de molen en zout naar smaak
Ingrediënten
1
middelgrote langwerpige aubergine
2
sjalotjes
2
teentjes knoflook, uit de knijper
3
theelepel
milde kerriepoeder (of ras el hanout)
3
eetlepel
olijf- of zonnebloemolie
150
cl
1,5 dl groenten- of gevogeltebouillon
reepjes licht geroosterd stokbrood of volkorenbrood
blaadjes verse koriander of verse munt
peper uit de molen en zout naar smaak
Aanwijzingen
Notes
Auberginepuree met Saison d’ Erpe-Mere
Ingrediënten
Aanwijzingen
Share
Tweet
Save
Share
Email
Het bier bij dit recept:
Naam:
Saison d'Erpe-Mere
Type:
Saison
Brouwerij:
Brouwerij De Glazen Toren