In een mengkom de olijfolie met het citroen- of limoensap met de staafmixer mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De botersla over borden verdelen. De plakjes artisjokbodem, geroosterde rode paprika, plakjes hardgekookt ei en reepjes ansjovis erop rangschikken. De dressing erover verdelen.
Een goed gekoeld glas Surf Ale van 6,4 vol% erbij serveren. Dit verfrissende bier met aroma’s van onder meer citrus en ananas past goed bij de licht geroosterde smaak van de rode paprika, de zilte smaak van de reepjes ansjovis en de frisse smaak van de dressing.
In een mengkom de olijfolie met het citroen- of limoensap met de staafmixer mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De botersla over borden verdelen. De plakjes artisjokbodem, geroosterde rode paprika, plakjes hardgekookt ei en reepjes ansjovis erop rangschikken. De dressing erover verdelen.
Een goed gekoeld glas Surf Ale van 6,4 vol% erbij serveren. Dit verfrissende bier met aroma’s van onder meer citrus en ananas past goed bij de licht geroosterde smaak van de rode paprika, de zilte smaak van de reepjes ansjovis en de frisse smaak van de dressing.