Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk
Type: Blond
In een mengkom de eieren met de kookroom of slagroom tot een egaal, luchtig beslag klutsen.
De olie in een koekenpan (met antiaanbaklaag) verhitten en de blokjes of stukjes tomaat samen met de preiringetjes kort roerbakken. Hittebron op de laagste stand zetten en met de deksel op de pan 3 tot 4 minuten garen.
Hittebron iets verhogen, het eimengsel steeds goed roerende toevoegen en blijven roeren tot het mengsel bijna is gestold. Over de rondjes brood verdelen en met de fijngeknipte verse tijm en kaas garneren.
Aanbevolen bieren: Pils (niet te zwaar gehopt), Witbier, Weizen, Saison, Blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%.
In een mengkom de eieren met de kookroom of slagroom tot een egaal, luchtig beslag klutsen.
De olie in een koekenpan (met antiaanbaklaag) verhitten en de blokjes of stukjes tomaat samen met de preiringetjes kort roerbakken. Hittebron op de laagste stand zetten en met de deksel op de pan 3 tot 4 minuten garen.
Hittebron iets verhogen, het eimengsel steeds goed roerende toevoegen en blijven roeren tot het mengsel bijna is gestold. Over de rondjes brood verdelen en met de fijngeknipte verse tijm en kaas garneren.
Aanbevolen bieren: Pils (niet te zwaar gehopt), Witbier, Weizen, Saison, Blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%.