Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk
Type: Blond
De schoongemaakte garnalen met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. In een mengkom de blokjes trostomaat, komkommer, rode paprika en bleekselderij met de pikante chilisaus, 4 eetlepels olie en vers citroen- of limoensap mengen. Gedurende 1 tot 2 uur op een koele plaats of in de koelkast plaatsen.
Drie eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de garnalen om en om bakken. Na het bakken de geperste knoflook erdoor roeren en in de pan iets laten afkoelen.
Met de salsa serveren, vergezeld van stokbrood of ciabatta. Aanbevolen bieren: Pils (licht tot zwaar gehopt), Witbier, Weizen, Saison, Blond bier tussen 5 en 7 vol% of iets zwaarder van alcoholpercentage (bijvoorbeeld Tripel), Session India Pale Ale tuseen 3 en 5 vol%, India Pale Ale.
De schoongemaakte garnalen met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. In een mengkom de blokjes trostomaat, komkommer, rode paprika en bleekselderij met de pikante chilisaus, 4 eetlepels olie en vers citroen- of limoensap mengen. Gedurende 1 tot 2 uur op een koele plaats of in de koelkast plaatsen.
Drie eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de garnalen om en om bakken. Na het bakken de geperste knoflook erdoor roeren en in de pan iets laten afkoelen.
Met de salsa serveren, vergezeld van stokbrood of ciabatta. Aanbevolen bieren: Pils (licht tot zwaar gehopt), Witbier, Weizen, Saison, Blond bier tussen 5 en 7 vol% of iets zwaarder van alcoholpercentage (bijvoorbeeld Tripel), Session India Pale Ale tuseen 3 en 5 vol%, India Pale Ale.