Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk
Type: Blond
In een wok of koekenpan 3 tot 4 eetlepels olie verhitten en de reepjes rode paprika kort roerbakken. Geperste knoflook toevoegen en met de deksel op de pan op de laagste hittebron 10 minuten verwarmen. Na het verwarmen laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en zout.
De ansjovisfilets met een vork fijn maken en de gehalveerde ontpitte groene- of zwarte olijven hiermee vullen.
De reepjes rode paprika over de sneden licht geroosterd stokbrood verdelen en met de gevulde olijven garneren.
Aanbevolen bieren: pils, witbier, Weizen, Saison, Blond bier tussen 5 en 8 vol%, India Pale Ale tussen 5 en 8 vol% (niet te zwaar gehopt).
In een wok of koekenpan 3 tot 4 eetlepels olie verhitten en de reepjes rode paprika kort roerbakken. Geperste knoflook toevoegen en met de deksel op de pan op de laagste hittebron 10 minuten verwarmen. Na het verwarmen laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en zout.
De ansjovisfilets met een vork fijn maken en de gehalveerde ontpitte groene- of zwarte olijven hiermee vullen.
De reepjes rode paprika over de sneden licht geroosterd stokbrood verdelen en met de gevulde olijven garneren.
Aanbevolen bieren: pils, witbier, Weizen, Saison, Blond bier tussen 5 en 8 vol%, India Pale Ale tussen 5 en 8 vol% (niet te zwaar gehopt).