Ei met ansjovis, olijf, gegrilde rode paprika en Hopwit

Categorie
Opbrengsten1 portie
 2 hardgekookte, grote eieren
 8 reepjes ansjovis, op olijfolie
 4 eetlepel gegrilde reepjes rode paprika
 8 ontpitte, groene olijven, gehalveerd
 1 theelepel kleine kappertjes
 licht geroosterde sneden stokbrood of ciabatta
 peper uit de molen en zout naar smaak
1

De hardgekookte eieren in plakjes snijden en met reepjes ansjovis, gegrilde rode paprika, groene olijven en kleine kappertjes beleggen. Met licht geroosterd stokbrood of ciabatta serveren.

2

Een goed gekoeld glas Hopwit van 5,5 vol% van brouwerij Witte Anker erbij serveren. Dit verfrissende, fruitige witbier met een verrassende aangename licht droge afdronk past goed bij de zilte smaak van de ansjovis en groene olijven en de licht geroosterde smaak van de rode paprika.

Ingrediënten

 2 hardgekookte, grote eieren
 8 reepjes ansjovis, op olijfolie
 4 eetlepel gegrilde reepjes rode paprika
 8 ontpitte, groene olijven, gehalveerd
 1 theelepel kleine kappertjes
 licht geroosterde sneden stokbrood of ciabatta
 peper uit de molen en zout naar smaak

Aanwijzingen

1

De hardgekookte eieren in plakjes snijden en met reepjes ansjovis, gegrilde rode paprika, groene olijven en kleine kappertjes beleggen. Met licht geroosterd stokbrood of ciabatta serveren.

2

Een goed gekoeld glas Hopwit van 5,5 vol% van brouwerij Witte Anker erbij serveren. Dit verfrissende, fruitige witbier met een verrassende aangename licht droge afdronk past goed bij de zilte smaak van de ansjovis en groene olijven en de licht geroosterde smaak van de rode paprika.

Notes

Ei met ansjovis, olijf, gegrilde rode paprika en Hopwit