In een mengkom het krabbenvlees met de mayonaise en het citroensap mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De gehalveerde avocado’s met dit mengsel vullen en met het verkruimelde eigeel en de fijngeknipte bieslook garneren.
Een goed gekoeld glas Juno Blonde Ale van 4,5 vol% van brouwerij Walhalla erbij serveren. De subtiele, fruitige aroma’s van dit bier passen goed bij de zachte smaak van de krab, gecombineerd met het verkruimelde eigeel en de frisse smaak van de bieslook.
In een mengkom het krabbenvlees met de mayonaise en het citroensap mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De gehalveerde avocado’s met dit mengsel vullen en met het verkruimelde eigeel en de fijngeknipte bieslook garneren.
Een goed gekoeld glas Juno Blonde Ale van 4,5 vol% van brouwerij Walhalla erbij serveren. De subtiele, fruitige aroma’s van dit bier passen goed bij de zachte smaak van de krab, gecombineerd met het verkruimelde eigeel en de frisse smaak van de bieslook.