
Bereidingswijze:
In een mengkom de snijbonen met de kokoscrème mengen. Op smaak brengen met peper en zout. De grote garnalen om en in 4 eetlepels olie bakken. Af en toe omkeren. Geperste knoflook en chilivlokken of Spaans pepertje erdoor roeren. over schaaltjes of bordjes verdelen. Met de snijbonen en tomaatjes met selderijzout garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante toets van de garnalen en de smeuïge smaak van de snijbonen.
Bereidingswijze:
In een mengkom de snijbonen met de kokoscrème mengen. Op smaak brengen met peper en zout. De grote garnalen om en in 4 eetlepels olie bakken. Af en toe omkeren. Geperste knoflook en chilivlokken of Spaans pepertje erdoor roeren. over schaaltjes of bordjes verdelen. Met de snijbonen en tomaatjes met selderijzout garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante toets van de garnalen en de smeuïge smaak van de snijbonen.