Bereidingswijze:
In de wok of koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en de tomaatblokjes kort roerbakken. Bouillon toevoegen en op de laagste hittebron 15 minuten verwarmen. Tegen het einde van het verwarmen de geperste knoflook en chilivlokken erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. De gestoomde bladspinazie met de beetgare pasta mengen en zeer kort verwarmen. Op (diepe) voorverwarmde borden plaatsen en de stukjes blauwaderkaas en de tomatensaus erover verdelen. Op smaak brengen met peper en zout.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, zeer milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de aardse smaak van de bladspinazie, de licht zilte toets van de blauwaderkaas en de licht pikante smaak van de tomatensaus.
Bereidingswijze:
In de wok of koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en de tomaatblokjes kort roerbakken. Bouillon toevoegen en op de laagste hittebron 15 minuten verwarmen. Tegen het einde van het verwarmen de geperste knoflook en chilivlokken erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. De gestoomde bladspinazie met de beetgare pasta mengen en zeer kort verwarmen. Op (diepe) voorverwarmde borden plaatsen en de stukjes blauwaderkaas en de tomatensaus erover verdelen. Op smaak brengen met peper en zout.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, zeer milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de aardse smaak van de bladspinazie, de licht zilte toets van de blauwaderkaas en de licht pikante smaak van de tomatensaus.