Bereidingswijze:
In een mengkom de mascarpone, roomkaas, kerriepoeder en geperste knoflook goed mengen. Naar smaak extra mascarpone en roomkaas gebruiken. Op smaak brengen met peper en zout. Ruim 1 uur in de koelkast plaatsen om iets op te stijven. De kaasstengels met een dun plakje pastrami of mager pekelvlees omwikkelen. Het mengsel uit de koelkast halen en over schaaltjes of glaasjes verdelen. De omwikkelde kaasstengels hierin plaatsen. Naar smaak met blaadjes verse oregano of koriander garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de smaak van de licht kruidige pastrami, de zilte smaak van de kaastengels, in combinatie met de kruidige toets van het mengsel van mascarpone en roomkaas.
Bereidingswijze:
In een mengkom de mascarpone, roomkaas, kerriepoeder en geperste knoflook goed mengen. Naar smaak extra mascarpone en roomkaas gebruiken. Op smaak brengen met peper en zout. Ruim 1 uur in de koelkast plaatsen om iets op te stijven. De kaasstengels met een dun plakje pastrami of mager pekelvlees omwikkelen. Het mengsel uit de koelkast halen en over schaaltjes of glaasjes verdelen. De omwikkelde kaasstengels hierin plaatsen. Naar smaak met blaadjes verse oregano of koriander garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de smaak van de licht kruidige pastrami, de zilte smaak van de kaastengels, in combinatie met de kruidige toets van het mengsel van mascarpone en roomkaas.