Bereidingswijze:
Drie eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de kikkererwten, blokjes rode paprika, kerriepoeder en stukjes sjalot kort roerbakken. De bouillon en de kokos erdoor en op de laagste hittebron 15 minuten verwarmen. Tegen het einde van het verwarmen de geperste knoflook erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel samen met de beetgare reepjes kool over voorverwarmde borden verdelen. Met de lente-ui garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, New England India Pale Ale (NEIPA) tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de pikante smaak van de saus in combinatie met de lichtzoete, aardse toets van de kool en de smeuïge textuur van de kikkererwten.
Bereidingswijze:
Bereidingswijze:
Drie eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de kikkererwten, blokjes rode paprika, kerriepoeder en stukjes sjalot kort roerbakken. De bouillon en de kokos erdoor en op de laagste hittebron 15 minuten verwarmen. Tegen het einde van het verwarmen de geperste knoflook erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel samen met de beetgare reepjes kool over voorverwarmde borden verdelen. Met de lente-ui garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, New England India Pale Ale (NEIPA) tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de pikante smaak van de saus in combinatie met de lichtzoete, aardse toets van de kool en de smeuïge textuur van de kikkererwten.
Bereidingswijze: