Bereidingswijze:
In een wok of koekenpan de reepjes sjalot, spitskool, winterwortel en komkommer kort roerbakken. Verse gember en de bouillon roerend toevoegen en nog 4 tot 5 minuten op de laagste hittebron verwarmen. Vier eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de schoongemaakte garnalen kort roerbakken. Geperste knoflook en pikante chilivlokken erdoor roeren. Op smaak brengen met wat zout. De gemengde groenten over voorverwarmde borden verdelen en de garnalen erop plaatsen.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, New England India Pale Ale tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de pikante smaak van de garnalen in combinatie met de smaak van de groenten en de frisse, pittige toets van de gember.
Bereidingswijze:
In een wok of koekenpan de reepjes sjalot, spitskool, winterwortel en komkommer kort roerbakken. Verse gember en de bouillon roerend toevoegen en nog 4 tot 5 minuten op de laagste hittebron verwarmen. Vier eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de schoongemaakte garnalen kort roerbakken. Geperste knoflook en pikante chilivlokken erdoor roeren. Op smaak brengen met wat zout. De gemengde groenten over voorverwarmde borden verdelen en de garnalen erop plaatsen.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, New England India Pale Ale tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de pikante smaak van de garnalen in combinatie met de smaak van de groenten en de frisse, pittige toets van de gember.