Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De puntpaprika’s kort beetgaar koken, afspoelen en laten afkoelen.
De roomkaas in een mengkom met de fijngeknipte bladselderij mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De afgekoelde puntpaprika’s hiermee vullen en 1 uur in de koelkast plaatsen om op te stijven.
Het sjalotje schillen en in stukjes snijden. De gemengde champignons met een borsteltje of keukenpapier schoon vegen en in stukjes scheuren. De olie in een koekenpan verwarmen en deze stukjes samen met het sjalotje roerbakken.
Op smaak brengen met peper en zout. De plakjes gekookte beenham halveren en het mengsel van champignons erover verdelen. Oprollen en eventueel met een prikkertje vastzetten.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amber, blond tussen 5 en 7 vol%, donker bier tussen 5 en 7 vol%.
De puntpaprika’s kort beetgaar koken, afspoelen en laten afkoelen.
De roomkaas in een mengkom met de fijngeknipte bladselderij mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De afgekoelde puntpaprika’s hiermee vullen en 1 uur in de koelkast plaatsen om op te stijven.
Het sjalotje schillen en in stukjes snijden. De gemengde champignons met een borsteltje of keukenpapier schoon vegen en in stukjes scheuren. De olie in een koekenpan verwarmen en deze stukjes samen met het sjalotje roerbakken.
Op smaak brengen met peper en zout. De plakjes gekookte beenham halveren en het mengsel van champignons erover verdelen. Oprollen en eventueel met een prikkertje vastzetten.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amber, blond tussen 5 en 7 vol%, donker bier tussen 5 en 7 vol%.