Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De komkommer blokjes gedurende 30 tot 40 minuten in een mengsel van 1 eetlepel olie en 1 eetlepel vers citroensap marineren.
De geschilde knolselderij in de vorm van frietjes snijden en in een mengkom doen. De olie en weinig zout over de knolselderij verdelen. Op een grillpan of onder de grill van de oven aan beide kanten licht roosteren en laten afkoelen.
Vervolgens met een plakje zalmfilet omwikkelen en met de blokjes komkommer garneren. Aanbevolen bieren: pils (niet al te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, geuze, blond tussen 5 en 7 vol%.
De komkommer blokjes gedurende 30 tot 40 minuten in een mengsel van 1 eetlepel olie en 1 eetlepel vers citroensap marineren.
De geschilde knolselderij in de vorm van frietjes snijden en in een mengkom doen. De olie en weinig zout over de knolselderij verdelen. Op een grillpan of onder de grill van de oven aan beide kanten licht roosteren en laten afkoelen.
Vervolgens met een plakje zalmfilet omwikkelen en met de blokjes komkommer garneren. Aanbevolen bieren: pils (niet al te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, geuze, blond tussen 5 en 7 vol%.