Fruit het gesnipperde uitje in 2 eetlepels olijfolie. Strooi de tarwe bloem over de uitjes, roer en bak een minuutje mee. 2 eetlepels olijfolie.
Kook of stoom de goed geschilde asperges ongeveer 12 minuten. Serveer 3 asperges per bord met nootmuskaat, zout en peper. Voeg een flinke lepel gewokte lamsoren toe met een ruime schep biersaus.
Een licht gekoeld glas Karel bij de asperges serveren.
Bouillon, bier, laurierblad, jeneverbessen toevoegen. 10 minuten, onder af en toe roeren, laten inkoken op laag vuur. Voor het serveren de resterende kruiden toevoegen. Minuutje meeverwarmen. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen.
Wok de lamsoren kort in
Voor het serveren de resterende kruiden toevoegen. Minuutje meeverwarmen. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen.
Wok de lamsoren kort in 2 eetlepels olijfolie.
Kook of stoom de goed geschilde asperges ongeveer 12 minuten. Serveer 3 asperges per bord met nootmuskaat, zout en peper. Voeg een flinke lepel gewokte lamsoren toe met een ruime schep biersaus.
Een licht gekoeld glas Karel bij de asperges serveren.
Fruit het gesnipperde uitje in 2 eetlepels olijfolie. Strooi de tarwe bloem over de uitjes, roer en bak een minuutje mee. 2 eetlepels olijfolie.
Kook of stoom de goed geschilde asperges ongeveer 12 minuten. Serveer 3 asperges per bord met nootmuskaat, zout en peper. Voeg een flinke lepel gewokte lamsoren toe met een ruime schep biersaus.
Een licht gekoeld glas Karel bij de asperges serveren.
Bouillon, bier, laurierblad, jeneverbessen toevoegen. 10 minuten, onder af en toe roeren, laten inkoken op laag vuur. Voor het serveren de resterende kruiden toevoegen. Minuutje meeverwarmen. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen.
Wok de lamsoren kort in
Voor het serveren de resterende kruiden toevoegen. Minuutje meeverwarmen. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen.
Wok de lamsoren kort in 2 eetlepels olijfolie.
Kook of stoom de goed geschilde asperges ongeveer 12 minuten. Serveer 3 asperges per bord met nootmuskaat, zout en peper. Voeg een flinke lepel gewokte lamsoren toe met een ruime schep biersaus.
Een licht gekoeld glas Karel bij de asperges serveren.