Het sinaasappelsap en de olie in een mengkom doen en met de staafmixer mengen. De fijngeknipte bieslook erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout.
De blokjes rode biet met de flinterdun gesneden reepjes venkelknol mengen. Dit mengsel op kleine borden plaatsen en de dressing en gehalveerde sprotfilets erover verdelen. Met stokbrood of reepjes volkorenbrood serveren.
Een licht gekoeld glas Westmalle Trappist tripel erbij drinken. De fruitige smaak en aangename licht bittere afdronk van dit bier passen goed bij de gerookte smaak van de sprotfilet in combinatie met de sinaasappel dressing en bieslook.
Het sinaasappelsap en de olie in een mengkom doen en met de staafmixer mengen. De fijngeknipte bieslook erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout.
De blokjes rode biet met de flinterdun gesneden reepjes venkelknol mengen. Dit mengsel op kleine borden plaatsen en de dressing en gehalveerde sprotfilets erover verdelen. Met stokbrood of reepjes volkorenbrood serveren.
Een licht gekoeld glas Westmalle Trappist tripel erbij drinken. De fruitige smaak en aangename licht bittere afdronk van dit bier passen goed bij de gerookte smaak van de sprotfilet in combinatie met de sinaasappel dressing en bieslook.