Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
Kropsla in stukjes scheuren, afspoelen en in een vergiet laten uitlekken. Rode paprika in reepjes snijden.
Twee eetlepels olie in een wok verwarmen en de reepjes kalkoenfilet roerbakken. Reepjes rode paprika toevoegen en verder roerbakken. Op smaak brengen met milde chilipoeder.
Twee eetlepels olie in een koekenpan verwarmen en de bonen kort verwarmen. Vervolgens de geperste knoflook erdoor roeren. Avocado in reepjes snijden en met limoen- of citroensap besprenkelen.
Pita broodjes kort in de oven verwarmen en met reepjes kalkoenfilet, rode paprika, avocado, rode- of bruine bonen en blaadjes sla vullen.
Aanbevolen bieren: pils, witbier, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, blond bier tussen 5 en 7 vol%, I.P.A. (India Pale Ale), mild van smaak, niet te zwaar gehopt.
Kropsla in stukjes scheuren, afspoelen en in een vergiet laten uitlekken. Rode paprika in reepjes snijden.
Twee eetlepels olie in een wok verwarmen en de reepjes kalkoenfilet roerbakken. Reepjes rode paprika toevoegen en verder roerbakken. Op smaak brengen met milde chilipoeder.
Twee eetlepels olie in een koekenpan verwarmen en de bonen kort verwarmen. Vervolgens de geperste knoflook erdoor roeren. Avocado in reepjes snijden en met limoen- of citroensap besprenkelen.
Pita broodjes kort in de oven verwarmen en met reepjes kalkoenfilet, rode paprika, avocado, rode- of bruine bonen en blaadjes sla vullen.
Aanbevolen bieren: pils, witbier, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, blond bier tussen 5 en 7 vol%, I.P.A. (India Pale Ale), mild van smaak, niet te zwaar gehopt.