Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De kabeljauwfilet in reepjes snijden, met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. Voor het bakken met bloem bestuiven. De olie in een wok verhitten en de reepjes kabeljauw roerbakken.
Preiringetjes toevoegen en nog kort roerbakken. Op smaak brengen met de cajunkruiden. Iets laten afkoelen en de blokjes tomaat en mango erdoor roeren.
De taco schelpen volgens de gebruiksaanwijzing kort verwarmen. De holte opvullen met stukjes sla en met olijfolie besprenkelen. Het mengsel van de kabeljauwfilet erover verdelen.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, I.P.A. (India Pale Ale) niet te zwaar gehopt tussen 5 en 7 vol%, milde Engelse pale ale tussen 5 en 7 vol%.
De kabeljauwfilet in reepjes snijden, met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. Voor het bakken met bloem bestuiven. De olie in een wok verhitten en de reepjes kabeljauw roerbakken.
Preiringetjes toevoegen en nog kort roerbakken. Op smaak brengen met de cajunkruiden. Iets laten afkoelen en de blokjes tomaat en mango erdoor roeren.
De taco schelpen volgens de gebruiksaanwijzing kort verwarmen. De holte opvullen met stukjes sla en met olijfolie besprenkelen. Het mengsel van de kabeljauwfilet erover verdelen.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, I.P.A. (India Pale Ale) niet te zwaar gehopt tussen 5 en 7 vol%, milde Engelse pale ale tussen 5 en 7 vol%.