Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
In een mengkom de knolselderij, zoetzure appel, komkommer en bieslook met de mascarpone en mayonaise mengen. Op smaak brengen met peper en zout en ruim 1 uur in de koelkast plaatsen.
Uit de koelkast halen. Over kleine kelkglazen of cilinder glazen verdelen. Met kleine kappertjes garneren en met toast of kaasstengels serveren.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, milde geuze tussen 5 en 7 vol%, blond bier tussen 5 en 7 vol%.
In een mengkom de knolselderij, zoetzure appel, komkommer en bieslook met de mascarpone en mayonaise mengen. Op smaak brengen met peper en zout en ruim 1 uur in de koelkast plaatsen.
Uit de koelkast halen. Over kleine kelkglazen of cilinder glazen verdelen. Met kleine kappertjes garneren en met toast of kaasstengels serveren.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, milde geuze tussen 5 en 7 vol%, blond bier tussen 5 en 7 vol%.