Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De hardgekookte eieren halveren en het eigeel eruit halen. In een mengkom met de mayonaise en een mespunt Cayenne peper of andere pikante peper mengen. Ongeveer 45 minuten in de koelkast plaatsen.
Het mengsel in een spuitzak doen en over de eieren verdelen. Met reepjes gegrilde rode paprika, ansjovis, kleine kappertjes en groene olijven garneren. Met reepjes stokbrood of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, blond bier tussen 5 en 7 vol%, milde India Pale Ale (IPA) tussen 5 en 7 vol%.
De hardgekookte eieren halveren en het eigeel eruit halen. In een mengkom met de mayonaise en een mespunt Cayenne peper of andere pikante peper mengen. Ongeveer 45 minuten in de koelkast plaatsen.
Het mengsel in een spuitzak doen en over de eieren verdelen. Met reepjes gegrilde rode paprika, ansjovis, kleine kappertjes en groene olijven garneren. Met reepjes stokbrood of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, blond bier tussen 5 en 7 vol%, milde India Pale Ale (IPA) tussen 5 en 7 vol%.