Het bier bij dit recept:
Naam: Pieperbier
Type: Pale Ale
Breek de stelen uit de champignons. Schep ze in de beker van de staafmixer. Voeg daaraan toe: de knoflook, lenteuitjes of sjalotten, bacon, 3 eetlepels olijfolie, crème fraîche, citroensap, een scheutje Pieperbier en rijkelijk peper uit de molen en zout.
Mix tot een dikke puree en vul daarmee de champignons. Plaats die in een met een beetje olijfolie ingevette ovenschaal een half uur in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Kook tegelijkertijd de aardappelen gaar en pureer met wat melk en boter tot een smeuïge puree. Kruid met nootmuskaat, zout en peper. Schep daar de bleekselderij- en de spaanse peperstukjes doorheen.
Leg op de voorverwarmde borden een schep puree in een ronde vorm en zet de champignons erop. Verder decoreren kan met bijv. bleekselderij. Drink hierbij een gekoeld glas Pieperbier van brouwerij Troost.
Breek de stelen uit de champignons. Schep ze in de beker van de staafmixer. Voeg daaraan toe: de knoflook, lenteuitjes of sjalotten, bacon, 3 eetlepels olijfolie, crème fraîche, citroensap, een scheutje Pieperbier en rijkelijk peper uit de molen en zout.
Mix tot een dikke puree en vul daarmee de champignons. Plaats die in een met een beetje olijfolie ingevette ovenschaal een half uur in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Kook tegelijkertijd de aardappelen gaar en pureer met wat melk en boter tot een smeuïge puree. Kruid met nootmuskaat, zout en peper. Schep daar de bleekselderij- en de spaanse peperstukjes doorheen.
Leg op de voorverwarmde borden een schep puree in een ronde vorm en zet de champignons erop. Verder decoreren kan met bijv. bleekselderij. Drink hierbij een gekoeld glas Pieperbier van brouwerij Troost.