Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Witbier
In een mengkom de olijfolie en het citroensap met de staafmixer mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De kleine artisjokken halveren. Tomaat halveren, zaadlijst en zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. De gemengde sla over bordjes verdelen en de gehalveerde artisjokken, blokjes feta, witte bonen, reepjes tomaat en olijven erop rangschikken. De dressing gelijkmatig over de sla verdelen. Naar smaak met warme toast of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren: witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, India Pale Ale (IPA), type Session IPA tussen 3 en 5 vol% (milde smaak).
In een mengkom de olijfolie en het citroensap met de staafmixer mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De kleine artisjokken halveren. Tomaat halveren, zaadlijst en zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. De gemengde sla over bordjes verdelen en de gehalveerde artisjokken, blokjes feta, witte bonen, reepjes tomaat en olijven erop rangschikken. De dressing gelijkmatig over de sla verdelen. Naar smaak met warme toast of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren: witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, India Pale Ale (IPA), type Session IPA tussen 3 en 5 vol% (milde smaak).