Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
In een mengkom de piepkleine blokjes bleekselderij met de mayonaise en de verse bieslook mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
Dit mengsel over de plakjes pastrami of het magere pekelvlees verdelen, oprollen en eventueel met een prikkertje vast zetten. Met een reepje rode gegrilde paprika garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, India Pale Ale (IPA), niet te zwaar gehopt, bijvoorbeeld een milde Engelse IPA of Session IPA tussen 3 en 5 vol%.
In een mengkom de piepkleine blokjes bleekselderij met de mayonaise en de verse bieslook mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
Dit mengsel over de plakjes pastrami of het magere pekelvlees verdelen, oprollen en eventueel met een prikkertje vast zetten. Met een reepje rode gegrilde paprika garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, India Pale Ale (IPA), niet te zwaar gehopt, bijvoorbeeld een milde Engelse IPA of Session IPA tussen 3 en 5 vol%.