De sneden brood in de vorm van een driehoek snijden. In een mengkom het ei, de melk, de bloemenhoning en de fijn geraspte sinaasappelschil met de staafmixer mengen. De driehoekjes door dit mengsel wentelen en het overtollige beslag in de mengkom laten vloeien.
De driehoekjes in een mengsel van boter en zonnebloemolie kort om en om bakken en vervolgens Iets laten afkoelen. Poedersuiker over dessertbordjes verdelen, de driehoekjes erop plaatsen en met verkruimelde walnoten garneren.
Een goed gekoeld glas Koning Honing van SNAB van 7.5 vol% erbij serveren. Dit bier met een mooi evenwicht tussen zoet en bitter en toetsen van Siciliaanse oranjebloesem honing en Canadese klaverhoning en de subtiele smaak van vanille combineert goed met de honingtoets van de wentelteefjes en de aardse smaak van de walnoten.
De sneden brood in de vorm van een driehoek snijden. In een mengkom het ei, de melk, de bloemenhoning en de fijn geraspte sinaasappelschil met de staafmixer mengen. De driehoekjes door dit mengsel wentelen en het overtollige beslag in de mengkom laten vloeien.
De driehoekjes in een mengsel van boter en zonnebloemolie kort om en om bakken en vervolgens Iets laten afkoelen. Poedersuiker over dessertbordjes verdelen, de driehoekjes erop plaatsen en met verkruimelde walnoten garneren.
Een goed gekoeld glas Koning Honing van SNAB van 7.5 vol% erbij serveren. Dit bier met een mooi evenwicht tussen zoet en bitter en toetsen van Siciliaanse oranjebloesem honing en Canadese klaverhoning en de subtiele smaak van vanille combineert goed met de honingtoets van de wentelteefjes en de aardse smaak van de walnoten.