Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De olie in een wok of koekenpan verhitten en de blokjes wortel en bleekselderij kort roerbakken. De uitgelekte oogbonen en het takje verse tijm toevoegen. Op de laagste stand van de hittebron 5 tot 10 minuten verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout.
Dit mengsel over de plakjes pastrami of het mager pekelvlees verdelen. Naar smaak met een klein takje tijm garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weizen, amberkleurig bier, Saison, blond of donker bier, bijvoorbeeld dubbel tussen 6 en 8 vol%, Session IPA (India Pale Ale) tussen 3 en 5 vol%.
De olie in een wok of koekenpan verhitten en de blokjes wortel en bleekselderij kort roerbakken. De uitgelekte oogbonen en het takje verse tijm toevoegen. Op de laagste stand van de hittebron 5 tot 10 minuten verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout.
Dit mengsel over de plakjes pastrami of het mager pekelvlees verdelen. Naar smaak met een klein takje tijm garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weizen, amberkleurig bier, Saison, blond of donker bier, bijvoorbeeld dubbel tussen 6 en 8 vol%, Session IPA (India Pale Ale) tussen 3 en 5 vol%.