Pompoenblokjes, spruitjes, shiitake en sjalot en Westmalle Trappist Dubbel
|
Eendenfilet met pompoen, rozijntjes, rozemarijn en Brand Dubbelbock
|
Beenham en spinazie met gele erwtenpuree en Brand Saison
|
Muffins met courgette, gegrilde rode paprika en Westmalle Trappist Dubbel
|
Zeebaarsfilet met wortel- en gembercrème, kerrie en Westmalle Trappist Tripel
|
Gehaktbrood met ei en Westmalle Trappist Dubbel
|
Dorade met een saus van tomaat, bleekselderij, sjalot en ReuZ Hot Summer
|
Slawrap met gerookte makreel met bleekselderij, radijs, bieslook en Westmalle Trappist Tripel
|
Salade met gegrilde kipfilet, asperges, oesterzwammen en Brand Lentebock
|
Zalmfilet met gegrilde courgette, preiringetjes en Budels Witte Parel
|