Kipdijenfilet met zwarte sojaboontjes, sperzieboontjes, rode paprika, oesterzwammen en Brand Zwaar Blond
|
Hertenvlees met kastanjechampignons, shiitake en Sprout
|
Skrei met bleekselderij, flespompoen, grijze garnaaltjes en Omer Traditional Blond
|
Gegrilde zeebaarsfilet met tomaat, komkommer, radijs en Westmalle Trappist Tripel
|
Parelhoenborstfilet met verse zilveruitjes, rozemarijn, honing en Westmalle Trappist Dubbel
|
Groenten uit de wok met gember en sojasaus en Duits & Lauret Tevreden MMXXIV (2014)
|
Tortillawraps met eendenfilet, gegrilde flespompoen, preiringetjes en Brand Sylvester
|
Gegrilde kalkoenfilet met tijm, blauwaderkaas, walnoten en Westmalle Trappist Tripel
|
Wildzwijn medaillons met chocoladesaus en Malheur 12
|
Harderfilet met Thaise curry, mangoblokjes, kokoscrème en Brand Zwaar Blond
|